Indien de goederen beschadigd zijn is de koper verplicht ons dit binnen 24 uur na ontvangst te melden, de goederen mogen dan ook retour gestuurd worden op eigen kosten. Indien de verpakking beschadigd is, gelieve dit te melden aan de koerier die het pakket levert. Neem foto’s van het pakket en van het beschadigd goed zodat wij dit kunnen doorsturen naar onze leverancier. Dit allemaal binnen de 24 uur na levering.

Bij bestellingen via internet is de Wet Koop op Afstand van kracht. Dit betekent dat u zonder opgaaf van reden uw bestelling binnen 14 dagen na aflevering terug kunt sturen. Hiervoor betaalt u alleen de kosten van verzending.

Het item moet in dezelfde staat teruggestuurd worden, als waarin u het ontvangen heeft. Stuur het item met (een kopie van) de afleverbon en eventueel de reden van terugzending naar het retouradres dat op de afleverbon staat vermeld. Binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde item ontvangt u uw geld terug indien u al betaald heeft. De transportkosten worden nooit terugbetaald. U krijgt enkel het bedrag van de goederen terugbetaald.
Retouradres:
 
Nolmans Michel
Kanonniersstraat 37
3545 Halen